- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
pmonitor #6291 üzenetére
Mintha kicsit gondjaid lennének a formális logikával. Abból, hogy A-ból következik B, még B-ből nem következik A. Pedig többször ezt a sémát használod érveléseidben.
"léteznek olyan problémák, amiket ott is csak egymásba ágyazott if-ekkel lehet megoldani."
És? Senki nem állította ennek az ellenkezőjét. Abból, hogy vannak olyan problémák (C hibakezelés), amit egymásba ágyazott if-ek helyett goto-kal érdemes megcsinálni, még nem következik, hogy minden probléma ilyen. Tehát ettől lehet olyan probláma, amit egymásba ágyazott if-ekkel célszerű (vagy azzal lehet) megcsinálni. Hol itt az ellentmondás? Miért kérsz számon olyan állításokat, amit a másik fél nem mondott? Ha én azt mondom, hogy A-ból következik B, akkor miért kéred számon, hogy mért mondok olyan butaságot, hogy B-ből következik A? Én ilyet nem mondtam, meg a többi vitapartnered sem.
-
buherton
őstag
válasz
pmonitor #6291 üzenetére
*leírom ismét, amit eddig leírtam a goto-ról és annak használhatóságáról*
Azért legyünk őszinték: sem a tömeges goto, sem az egymásba ágyazott if nem szép.
Ki mondta, hogy tömegesen kell a goto-t használni?
Azok a nevek C-ben dolgoztak? Nem emlékszem már kikről van szó, csak annyi maradt meg hogy BASIC, meg Pascal?!
Továbbra sem értem, hogy miért kell az almát a körtével összehasonlítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest