Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
alapz@j
üzenetére
Hat, amint nem magadnak hanem csapatban es/vagy kesobb atadassal dolgozol, ezek a szep megoldasok adjak a karbantarthatatlansagot. Persze jo neked, ha ezzel akarsz kikerulhetetlen lenni a cegnel, de me'g akkor is, mielott azza valnal, velhetoleg egy projvez eszreveszi.
[Az meg hogy lenne mar logikus matematikailag, hogy az 1 a paros jele, 2 a paratlane???]
Persze nem arrol van szo, hogy ezt a ket sort nem kutya kotelessege barmely programozonak megfejteni tudni, hanem arrol, hogy ezt a stilust ha kicsit is nagyobb meretben is megtartod, akkor jon az hogy jol mukodik de egy rossz kod. Es most arrol nem is beszeltunk, hogy beszedesebb konstansoknal kisebb az osszekeveresi lehetoseg (ha meg hiba soran - pl. atkuldod masik gepre - modosulhat is, akkor nem art ne'mi Hamming-tavolsag, nalunk a C-sek kod.szab.-aban benne van hogy minden konstansra azt is alkalmazni kell).
Java-ban meg irtam en mar prog.verseny feladatokat is, egy darab main-nel, nem csak objektum-hegyek eseten alkalmazhato
[jo hat nem volt idealis valasztas, de abban voltam a leggyakorlottabb, es kezrealloan telepitett kornyezet is ahhoz volt].
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- SSD kibeszélő
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Honor Magic 7Lite / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
[jo hat nem volt idealis valasztas, de abban voltam a leggyakorlottabb, es kezrealloan telepitett kornyezet is ahhoz volt].