- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
alapz@j
tag
A NotePad++ és a Cygwin alapján feltételezem, hogy Windows OS alatt programozol - ebben az esetben a legújabb Microsoft Visual C Express-t vagy a PellesC-t ajánlanám, mindkettő ingyenes és nagyon jó fejlesztői közeg, ez utóbbi teljesen C11 konform és a resource editor is teljes benne (pl. van dialog builder, ami az msvce-ből pl. hiányzik).
-
bucsupeti
senior tag
Előszöris az igazzy C programozó, valamiféle Unix féle rendszert használ, természetesen c-shellel
De komolyra fordítva a szót. Szerintem először célszerű átlátni hogy a programozás egyes fázisaiban mi is történik, milyen programokat és miért kell futtatni. (szerkesztés, fordítás, futtatás, hibakeresés) Ezeket a részleteket az integrált fejlesztői környeztek jól eltakarják, ezzel "egyszerűsítve" a programozást.
Szóval az IDE-k használata (pl. Dev-C, Code-Blocks, Visual Studio, Netbeans, Eclipse) szerintem csak akkor jó ötlet ha tudod mi történik és hogyan. Ha ez a lépés kimarad akkor nagyon sok minden bonyolultnak, érthetetlennek tűnhet.Később valamelyik professzionális IDE megismerése mindenképp javasolt. Én az Eclipse mellett döntöttem, de van más lehetőség is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest