- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
Előszöris az igazzy C programozó, valamiféle Unix féle rendszert használ, természetesen c-shellel
De komolyra fordítva a szót. Szerintem először célszerű átlátni hogy a programozás egyes fázisaiban mi is történik, milyen programokat és miért kell futtatni. (szerkesztés, fordítás, futtatás, hibakeresés) Ezeket a részleteket az integrált fejlesztői környeztek jól eltakarják, ezzel "egyszerűsítve" a programozást.
Szóval az IDE-k használata (pl. Dev-C, Code-Blocks, Visual Studio, Netbeans, Eclipse) szerintem csak akkor jó ötlet ha tudod mi történik és hogyan. Ha ez a lépés kimarad akkor nagyon sok minden bonyolultnak, érthetetlennek tűnhet.Később valamelyik professzionális IDE megismerése mindenképp javasolt. Én az Eclipse mellett döntöttem, de van más lehetőség is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged