- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
don_peter #4644 üzenetére
Lattam a video elejet korabban, de nem erdekelt vegig
Vagy nem ez volt, de a kutyudre emlekszem.
Ja, akkor tenyleg 6 adatod van a kozepen is, ez nem volt vilagos.
Hozzateszem, nem vagyok ilyen hardverkozeli programozo, az elso hsz-om is csak a tarolasrol szolt.
Nem ertem mit akarsz osszevonni, megmondom oszinten... lesz x byte teruleted, arra rateszel egy olyan strukturat, amilyen illik az adatokra. Lesz benne char[] es lesz benne unsigned byte meg unsigned short. Nem ez lenne a trivialis? Vagy valamiert mindenkepp egy valamilyen tomb kene legyen?
En me'g azt nem ertem, hogy ha rogton az elejen hogy lehet 2 VAGY 3 byte/char... feltoltod ugy hogy (karakteresen) #12 akkor honnan fogod tudni, hogy igy kell olvasni, es a 2 nem az utana kovetkezo adathoz tartozik es a #1-rol van szo? Raadasul 4 bitnyi adatrol van szo... fura, vagy tovabbra se ertem, nezd el nekem.
Ha csak nagyon helyszukeben lennel, de a prog. hossza nem szamit, akkor a betuket tudnad me'g tomoriteni (mivel a billrol ha jol latom kb. 40 fele karaktert tudsz bevinni, az 6 bitbe befer; na de ezt oda-vissza konvertalgatni macera (kodterulet, hibalehetoseg...), es mindossze 4 byte roviditest ad 16 byte-nal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest