- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
don_peter #4644 üzenetére
Lattam a video elejet korabban, de nem erdekelt vegig
Vagy nem ez volt, de a kutyudre emlekszem.
Ja, akkor tenyleg 6 adatod van a kozepen is, ez nem volt vilagos.
Hozzateszem, nem vagyok ilyen hardverkozeli programozo, az elso hsz-om is csak a tarolasrol szolt.
Nem ertem mit akarsz osszevonni, megmondom oszinten... lesz x byte teruleted, arra rateszel egy olyan strukturat, amilyen illik az adatokra. Lesz benne char[] es lesz benne unsigned byte meg unsigned short. Nem ez lenne a trivialis? Vagy valamiert mindenkepp egy valamilyen tomb kene legyen?
En me'g azt nem ertem, hogy ha rogton az elejen hogy lehet 2 VAGY 3 byte/char... feltoltod ugy hogy (karakteresen) #12 akkor honnan fogod tudni, hogy igy kell olvasni, es a 2 nem az utana kovetkezo adathoz tartozik es a #1-rol van szo? Raadasul 4 bitnyi adatrol van szo... fura, vagy tovabbra se ertem, nezd el nekem.
Ha csak nagyon helyszukeben lennel, de a prog. hossza nem szamit, akkor a betuket tudnad me'g tomoriteni (mivel a billrol ha jol latom kb. 40 fele karaktert tudsz bevinni, az 6 bitbe befer; na de ezt oda-vissza konvertalgatni macera (kodterulet, hibalehetoseg...), es mindossze 4 byte roviditest ad 16 byte-nal.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest