- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaces
tag
Lortech köszönöm a kódot. Igyekszem átjavítani. Bocs a késői reagálásért, de közben zh időszak is van, így elvagyok havazva. És szívesen várom a további kritikákat
gets() függvényhez annyit, hogy nem csak suliban alkalmazák, hanem könyvekben is... az fgets-et csak megemlítették, példa feladat mindegyike a gets()-el volt. Úgyhogy az a link nagyon jól jött. A többi "hibát" meg megpróbálom még magam kijavítani, csak a könyveken és a prohardveren kívül nem tudok másra támaszkodni, és a ezek szerint a könyvek alapján is betanulom a nem ajánlott kategóriákat.Jester01 értettem, majd törekszem arra, hogy jó C programozó legyek
Ismét kéne egy kis help. Google-val nem tudtam, hogy hogyan kell arra még rákeresni, hogy ha több for ciklust eggyé alakítani. Meg angolul sem kaptam értelmes találatot a havi cikluson kívül...
for(i=1; i<=terfog; i++){
for(j=i; j<=terfog; j++){
for(k=j; k<=terfog; k++){
if(i*j*k==terfog)
teglatestek++;
}
}
}, hogy ezt a 3 for ciklust kéne 1 ciklusba írni, vagy gyorsabb formába, amiatt nem kaptam rá pontot mert lassú..., próbáltam az alap tudásommal is papíron, de ötletem sincs. Mivel j és k az előző for ciklusból kapja az értékét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged