Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Jester01
üzenetére
Ez elég tesco gazsdaságos program lett tényleg, egy pár szemetet beleraktam a már meglévők mellé is (/0, nev[0]). De a lényeg részemől valami finesz belevitele volt a logikába, az ebből a szempontból lényegtelen és hibás részeket egy az egyben átvettem, ha megnézed.
-áhá, az ismétlős tényleg így működik. Több mint egy éve nem írtam hagyományos telefonon, el kellett volna olvasni a feladatot.
-const: nekem mindegy, van jelentősége azonkívül, hogy tényleg konstansként van használva és odakívánkozik a const ?
-gets és tsai: másoltam, nem értem, miért tanítják ezeket az elavult és kerülendő dolgokat a diákoknak. pl. [link]
-strlen: másoltam, tényleg ki kéne váltani egy azonnali értékkel.
-printf: szintén.
-toupper: az jogos, egy-két sor megspórolható.
-szám / egyéb nekem úgy tűnik, nem volt feladat. Persze input vizsgálat kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest