- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaces
tag
Lortech köszönöm a kódot. Igyekszem átjavítani. Bocs a késői reagálásért, de közben zh időszak is van, így elvagyok havazva. És szívesen várom a további kritikákat
gets() függvényhez annyit, hogy nem csak suliban alkalmazák, hanem könyvekben is... az fgets-et csak megemlítették, példa feladat mindegyike a gets()-el volt. Úgyhogy az a link nagyon jól jött. A többi "hibát" meg megpróbálom még magam kijavítani, csak a könyveken és a prohardveren kívül nem tudok másra támaszkodni, és a ezek szerint a könyvek alapján is betanulom a nem ajánlott kategóriákat.Jester01 értettem, majd törekszem arra, hogy jó C programozó legyek
Ismét kéne egy kis help. Google-val nem tudtam, hogy hogyan kell arra még rákeresni, hogy ha több for ciklust eggyé alakítani. Meg angolul sem kaptam értelmes találatot a havi cikluson kívül...
for(i=1; i<=terfog; i++){
for(j=i; j<=terfog; j++){
for(k=j; k<=terfog; k++){
if(i*j*k==terfog)
teglatestek++;
}
}
}, hogy ezt a 3 for ciklust kéne 1 ciklusba írni, vagy gyorsabb formába, amiatt nem kaptam rá pontot mert lassú..., próbáltam az alap tudásommal is papíron, de ötletem sincs. Mivel j és k az előző for ciklusból kapja az értékét...
-
Jester01
veterán
A const-nak annyi jelentősége van, hogy a string literal az const (csak olvasható memóriaterületen van). Tulajdonképp nem is értem, miért fordul le (-Wwrite-strings és akkor van warning). De próbálj csak meg beleírni, lesz szép segfault
A szám/egyéb valóban nem volt feladat, de mivel egy tömböt indexelsz a beadott karakterekkel azért jó ha ellenőrzöd.
Csak azért kötözködtem, hogy ha valaki meglátja azért tudja, hogy még lehet rajta mit csiszolni. Gondoltam, hogy neked nem okozna problémát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Path of Exile (ARPG)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Androidos tablet topic
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest