Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
Silεncε #6311 üzenetére
De tudomásom szerint, aki írta az összefoglalót, ő a fórumozók kérésére tette ezt. elég csak megnézni az első pár hozzászólást. Tökéletesen látszik már a #3 kicsitomi88 hsz-ében a "Majd a modiknak szólunk ha...". A modik bármit meg tudnak csinálni, de az ilyeneket sztem nem maguktól találják ki, hanem "közkívánatra". De azt is sztem. konzultáció előzte meg ebben a topic-ban. Nem tudom, hogy most is a többség ennyire reklámozná-e a prog.hu-t.
Őszintén szólva pontosan nem tudom, hogy mikor off egy hsz., de az egyik az, hogy nem a verdákról írtam, hanem a C topic-ról. A másik meg az, hogy semmi aktív magasabb rendű téma/kérdés nem volt(tehát semmilyen konzultációt nem szakítottam félbe vele.Úgyhogy attól függetlenül, hogy néha tényleg nem tudom, hogy mi off, és mi nem az, ebben az esetben mind1. De te is offoltál pl. a #6306-ban. Egyébként meg lehet ignorálni az adott kérdést/témafelvetést, ha nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3617
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest