Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

pmonitor aktív tag válasz  Silεncε

üzenetére Silεncε

üzenetéreDe tudomásom szerint, aki írta az összefoglalót, ő a fórumozók kérésére tette ezt. elég csak megnézni az első pár hozzászólást. Tökéletesen látszik már a #3 kicsitomi88 hsz-ében a "Majd a modiknak szólunk ha...". A modik bármit meg tudnak csinálni, de az ilyeneket sztem nem maguktól találják ki, hanem "közkívánatra". De azt is sztem. konzultáció előzte meg ebben a topic-ban. Nem tudom, hogy most is a többség ennyire reklámozná-e a prog.hu-t. Őszintén szólva pontosan nem tudom, hogy mikor off egy hsz., de az egyik az, hogy nem a verdákról írtam, hanem a C topic-ról. A másik meg az, hogy semmi aktív magasabb rendű téma/kérdés nem volt(tehát semmilyen konzultációt nem szakítottam félbe vele.Úgyhogy attól függetlenül, hogy néha tényleg nem tudom, hogy mi off, és mi nem az, ebben az esetben mind1. De te is offoltál pl. a #6306-ban. Egyébként meg lehet ignorálni az adott kérdést/témafelvetést, ha nem tetszik. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok