Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
buherton
üzenetére
Ki mondta, hogy tömegesen kell a goto-t használni?
Te is tömegesen használtad a kódodban. De pl. amit jattila48 linkelt, ott is tömegével használják. Goto hegyek, hová legyek?

Azok a nevek C-ben dolgoztak? ... csak annyi maradt meg hogy BASIC, meg Pascal?!
Személyesen László Józsefet idéztem, aki ezt írta:
A goto utasítást a Pascal-ban nem használjuk, mert ugye programozók vagyunk.Egyenesen azt mondta, hogy aki Gotot használ, az nem programozó(mondjuk nekem mondhatja, mert én tényleg nem vagyok az, tehát én használhatnék goto-t
). Igaz, hogy Pascal-ra mondta, de gyakorlatilag a goto minden nyelvben ugyanazt csinálja(már amelyikben létezik, ugye).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- DJI topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung kuponkunyeráló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Igaz, hogy Pascal-ra mondta, de gyakorlatilag a goto minden nyelvben ugyanazt csinálja(már amelyikben létezik, ugye).