Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
pmonitor
üzenetére
Hát már csak tudom, hogy mit írtam, és mit gondoltam! Nehogy megmagyarázd már! Most már kezdesz bosszantani!
"jattila48 is elismerte, hogy a szóban forgó kód jobb, mint a tiéd."
Márpedig én ilyet nem írtam. Nem jobb, hanem az is jó. Leglábbis logikailag. Dabadab kritkája pedig másra vonatkozott, amiben igaza is van. Remélem érted, mi a különbség. Szóval nem csúsztatsz, hanem hazudsz.
Azt ismertem el, hogy struktúrálttá alakítottátok a kódot, ami azért nem egy nagy érdem. Nem a kód szép, hanem a szépen arra vonatkozott, hogy könnyen (==szépen, egyszerűen) lehetett struktúrálttá alakítani. És ezennel egyértelműen kijelentem, hogy a struktúrált kód nem lett szép (==könnyebben értelmezhető mint a goto-s kód), főleg nem szebb, csak logikailag ekvivalens az eredetivel.
A csúsztatásokat pedig légy szíves hagyd abba! Vagy a szövegértelmezéssel vannak problémáid, vagy csak egyszerűen kötekedni akarsz.
Nem libsi újságíró vagy véletlenül? Azoknál tipikus ez az attitűd.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Victus fb3804no 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Garancia
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Lenovo ThinkPad E15 G3 20YG00A1HV Notebook
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest