- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
dabadab #6249 üzenetére
Ha a 300-301. sorban látod, hogy goto out; , akkor honnan tudod, hogy az hova ugrik? "Csak" 170 sort kell lejjeb "tekerned", hogy megtudd, hogy az out mit csinál. Addig csak sejtheted(a neve alapján).
@jattila48:
Nem csúsztattam. Az egyértelműen látszott, hogy dabadab mellett vagy. De az is igaz, hogy a #6216-ban ezt írtad:
A #6179 példa valóban jó, de dabadab kritikájában is van azért igazság, annál is inkább, hogy ennél az egyszerű szerkezetű példánál sokszor bonyolultabb a vezérlésszerkezet, amit nem lehet ilyen szépen struktúrálttá alakítani.Ezért nem csúsztatás, amit írtam. Ez nem az az eset, hogy túl finoman fogalmaztál, hanem egyértelműen elismerted, hogy ez egy szép, struktúrálttá alakított kód. Csak most változtattad meg a véleményed.
Egyébként nem csak téged nézett le, hanem a felsorolásból kihagytam Livius-t és nevemfel-t. Legalábbis itt a topic-on belül. Nézd meg légyszíves nevemfel #6199-es hsz-ét.
És ki tudja, hogy hány embert nézett le az olvasók között.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest