Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
buherton
üzenetére
Ja, azt hittem fel akarsz venni munkatarsat, es ahhoz kell a teszt...
Konkretan a Siemensben anno ket honapon belul ketszer jutott el hozzam az a kerdes, hogy milyen rendezest kell alkalmazni (mire keressen ra a neten), ha egy kisebb es ritkan valtozo szamhalmazbol nagyon sokszor kell egy masik, surun valtozo szamhoz kivalasztani azt az elemet, amelyik a legnagyobb kezdoszelete. Ezt csinaljak a telefonkozpontok amikor intelligens szolgaltatasok vannak hozzarendelve (a maradek meg a szolgaltatas parametere). Oszinten kivancsi vagyok, hogy erre mit mond a gugli, mar persze ha nem vagod serobol a megoldast.
Termeszetesen nem tesztelni akarlak, csak egy egyszeru eletszagu peldat mondtam, ahol az algotudassal tobbre mentem (jelzem, tok veletlenul egy versenyekre felkeszito mindenen felul felvett oran hallottam... anelkul nem tuti hogy "kirakom"). Megvalositva egyebkent ket kulonbozo nyelven, tok mas programok reszekent lett.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Mini PC
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi