Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
buherton
üzenetére
Ja, azt hittem fel akarsz venni munkatarsat, es ahhoz kell a teszt...
Konkretan a Siemensben anno ket honapon belul ketszer jutott el hozzam az a kerdes, hogy milyen rendezest kell alkalmazni (mire keressen ra a neten), ha egy kisebb es ritkan valtozo szamhalmazbol nagyon sokszor kell egy masik, surun valtozo szamhoz kivalasztani azt az elemet, amelyik a legnagyobb kezdoszelete. Ezt csinaljak a telefonkozpontok amikor intelligens szolgaltatasok vannak hozzarendelve (a maradek meg a szolgaltatas parametere). Oszinten kivancsi vagyok, hogy erre mit mond a gugli, mar persze ha nem vagod serobol a megoldast.
Termeszetesen nem tesztelni akarlak, csak egy egyszeru eletszagu peldat mondtam, ahol az algotudassal tobbre mentem (jelzem, tok veletlenul egy versenyekre felkeszito mindenen felul felvett oran hallottam... anelkul nem tuti hogy "kirakom"). Megvalositva egyebkent ket kulonbozo nyelven, tok mas programok reszekent lett.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztalos klub
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Nothing Phone 3a alza.hu-s vásárlás, független, 8GB/128GB
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4813
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest