- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
buherton #4820 üzenetére
Ja, azt hittem fel akarsz venni munkatarsat, es ahhoz kell a teszt...
Konkretan a Siemensben anno ket honapon belul ketszer jutott el hozzam az a kerdes, hogy milyen rendezest kell alkalmazni (mire keressen ra a neten), ha egy kisebb es ritkan valtozo szamhalmazbol nagyon sokszor kell egy masik, surun valtozo szamhoz kivalasztani azt az elemet, amelyik a legnagyobb kezdoszelete. Ezt csinaljak a telefonkozpontok amikor intelligens szolgaltatasok vannak hozzarendelve (a maradek meg a szolgaltatas parametere). Oszinten kivancsi vagyok, hogy erre mit mond a gugli, mar persze ha nem vagod serobol a megoldast.
Termeszetesen nem tesztelni akarlak, csak egy egyszeru eletszagu peldat mondtam, ahol az algotudassal tobbre mentem (jelzem, tok veletlenul egy versenyekre felkeszito mindenen felul felvett oran hallottam... anelkul nem tuti hogy "kirakom"). Megvalositva egyebkent ket kulonbozo nyelven, tok mas programok reszekent lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Akciókamerák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- XMG Ultra 17 / i9-9900K / GeForce RTX 2080 / 64GB RAM / 1TB SSD & 1TB HDD
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 570 8GB, I5-6600K, 12GB RAM, SSD) beszámítás! Posta ok (34)
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600XT 8GB, R5 3600, SSD, 16GB RAM) Beszámítás! Posta ok! (33)
- DELL PowerEdge R430 rack szerver - E5-2643v4 (6 mag / 12 szál, 3,4/3,7GHz), 64GB RAM, 95 000,-
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest