- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati_X_321
aktív tag
hahó
engem profi trükkök érdekelnénekx = new X();
lehetőség van a new.h-ban egy függvény pointer átállítására, és ekkor, ha nem sikerül a memória foglalás, akkor a saját függvényed futhat le, bár manapság a virtuálizált memória kezelés miatt nem fog senki kifogyni a memóriából (de beágyazott hardveren ha esetleg lehetőség van c++ra, akkor van értelme, ill. gondolom mallocra is megvan ugyanez, de nem ástam bele magam)láttam olyat is, hogy a kivétel kezelés úgy volt "letiltva", hogy minden kivételt egy függvény kapott el; ez valahogy assemblyben lett összehekkelve
ezzel meg lehet oldani az intelligens lefagyást: fatal exception esetén a saját Sorry ablakodat feldobhatod, meg amit akarsz még elmenthetsz.szóval ilyesmi trükkök érdekelnének, bár azt elismerem, hogy az általam említett megoldásokra ezerévente egyszer van szükség, de jó ha tudja az ember, hogy mik a lehetőségek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W Silver
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Dobozos PS5 digital edition 1TB + 1 kontroller + 2 játék eladó
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest