Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
Hi!
regen nem programoztam c-ben, akkor is csak annyit, amennyi az egyetemhez kellett, most viszont elemkerult nemi kod, es ennek megerteseben kernem a segitsegetek
adott egy ilyen az egyik .h file-ban
YW_ErrorType_T YWNATIVE_GetChannelList(U32 * uCount, U32** handleList);a YW_ErrorType_T az U32, az U32 pedig unsigned int (typedef U32 YW_ErrorType_T; typedef unsigned int U32;)
a kerdesem az lenne, hogy a fgv masodik parametere (**handleList) mi akar lenni? ahogy olvasgatom, a ** elvileg egy pointer-re mutato pointer, de ami engem zavar, hogy ez csak egy insugned int tipusu valtozora mutato pointer pointer-e lehet? vagyis ket int-et ad vissza az fgv, vagy azok ott lehetnek masok is? (az elso, az uCount az jo lenne int-nek, a masodik nem annyira - egy listat kellene valamilyen formaban visszaadnia, de nem tudom, milyen parameterekkel hivjam a fgv-t)
sajnos semminemu dokumentaciom nincs a fgv-hez
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Silvercrest Rajztábla
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest