Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
uraga
csendes tag
válasz
Jester01
üzenetére
Igen, eddig én is eljutottam, abból ha az intervallumokat rendezed, nem lesz rendezett listád. Akkor sem ha a végén n elemszámú listában n darab intervallumod lesz. Max akkor lenne a végén rendezett ha még a rendezett intervallumokat összefésülnénk, ami igen hatékony de egy TimSort nevű rendezés sokkal jobban csinálja, szóval itt nem ez a lényeg. A lényeg ott lenne, hogy a min és max elemek közé úgy pakoljuk be az elemeket, hogy valamilyen csoportosításba kerüljenek mint a BucketSortnál pl 10-20, 20-30, 40-50- ig stb. Ezután az intervallumok rendezésével akár rekurzivan egy rendezett sorozatot kapnánk a végén. De mivel a leirásban az is szerepel hogy egyenlő elem számú intervallumokra osztja, tényleg nem értem hogy csinálja, hogy a végén rendezve is legyen az egész lista, ne csak az intervallumok.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest