- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
dobragab #3445 üzenetére
Nem egészen értünk egyet.
1. Attól, hogy valami hatékony, még lehet egyszerű és világos. Sőt! Ez az algoritmus is világos, de ha nem, akkor nagyon szívesen elmagyarázom. Hagyjuk meg a kérdezőnek, hogy eldöntse számára világos-e vagy sem. Egyelőre még nem szólt hozzá.
2. A kódom nem rossz (legalábbis remélem), hanem lehetett volna szebben is írni, ez igaz. Ettől a lényeg (maga az algoritmus) még jól látszik rajta. Hirtelen felindulásból 5 perc alatt ennyire futotta. Nem a kódolást akartam követendőként állítani, hanem hogy, lehet a saját józan eszünket is használni ahelyett, hogy rögön mindenféle túlfejlett apparátust (boost, regext,...) kezdenénk mozgatni apró problémákra. Erről már többször írtam, a véleményem továbbra is fenntartom. Ha megérti ezt az algoritmust, akkor talán tanult is valamit (remélem), és már megérte.
3. Azt, hogy illik-e manapság C kódot írni STL helyett,... hát a fene tudja. Én sokszor szoktam ilyen kisebb feladatoknál, ugyanakkor az STL-t is használom. Szerintem jól megférnek egymás mellett. Itt a példában az algoritmus szerintem jobban látszik STL tárolók használata nélkül. Nem vonja el fölöslegesen a figyelmet. Továbbá azt is érdemes megjegyezni, hogy az STL tárolók használatának ára van. Fölösleges ide-oda másolások (túl sok ilyen kódot láttam), ha nem pont alkalmas a tároló amire a használni akarja, akkor egész elborzasztó "patkolásra" is képesek,...
4. Egyébként ha nagyon akarja valaki, akkor könnyen ki lehet cserélni STL tárolókra a tömböket, és akkor mindenki boldog lesz.
Én remélem tudtam segíteni, ellenben tőletek semmilyen konkrét segítséget nem kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Nintendo Switch 2
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Metal topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest