- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
dobragab #3445 üzenetére
Nem egészen értünk egyet.
1. Attól, hogy valami hatékony, még lehet egyszerű és világos. Sőt! Ez az algoritmus is világos, de ha nem, akkor nagyon szívesen elmagyarázom. Hagyjuk meg a kérdezőnek, hogy eldöntse számára világos-e vagy sem. Egyelőre még nem szólt hozzá.
2. A kódom nem rossz (legalábbis remélem), hanem lehetett volna szebben is írni, ez igaz. Ettől a lényeg (maga az algoritmus) még jól látszik rajta. Hirtelen felindulásból 5 perc alatt ennyire futotta. Nem a kódolást akartam követendőként állítani, hanem hogy, lehet a saját józan eszünket is használni ahelyett, hogy rögön mindenféle túlfejlett apparátust (boost, regext,...) kezdenénk mozgatni apró problémákra. Erről már többször írtam, a véleményem továbbra is fenntartom. Ha megérti ezt az algoritmust, akkor talán tanult is valamit (remélem), és már megérte.
3. Azt, hogy illik-e manapság C kódot írni STL helyett,... hát a fene tudja. Én sokszor szoktam ilyen kisebb feladatoknál, ugyanakkor az STL-t is használom. Szerintem jól megférnek egymás mellett. Itt a példában az algoritmus szerintem jobban látszik STL tárolók használata nélkül. Nem vonja el fölöslegesen a figyelmet. Továbbá azt is érdemes megjegyezni, hogy az STL tárolók használatának ára van. Fölösleges ide-oda másolások (túl sok ilyen kódot láttam), ha nem pont alkalmas a tároló amire a használni akarja, akkor egész elborzasztó "patkolásra" is képesek,...
4. Egyébként ha nagyon akarja valaki, akkor könnyen ki lehet cserélni STL tárolókra a tömböket, és akkor mindenki boldog lesz.
Én remélem tudtam segíteni, ellenben tőletek semmilyen konkrét segítséget nem kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- Hosszabb bemutatón a Borderlands 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest