- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
mobil platform symbian/oo C/android, vagy más volt? tehát akkor valamennyi OO/scipt tapasztalatod van.
na, akkor van segítség, remek.
tervezéshez gyakorlatilag bármelyik UML megteszi, elsőre érdemes elsőre csak a kapcsolatokat végiggondolni, aztán interfacet tervezni, aztán jöhetnek a belső függvények. ha igazán ügyesek akartok lenni, akkor minden class kaphat egy saját testclasst is, minden függvény pedig egy saját tesztfüggvényt, úgy gyorsabban kijön, ha valami nem azt az eredményt adja, amit kell (assert gyorsabb, standard outtal viszont láttok eredményt is). ha meg kész vagytok a könyvvel, a Gamma féle Design Patterns (vagy a wiki) ajánlott, legalább a facade/abstract factory/decorator/insulated concrete class/connector/singleton ajánlott átnézésre. m-n kapcsolat biztos lesz az adatbázisban, az pedig legegyszerűbben talán egy connector (esetleg singletonként) segítségével megoldható. legalábbis anno nekem nem volt jobb ötletem a circular dependency elkerülésére.
programnak az MS féle Visio jó, de én a Dia nevűt jobban szeretem, kevesebb megkötés és nekem picit jobban kézreáll.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest