Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
proci985 #1777 üzenetére
A tapasztalttol tavol allok.
Most jarok suliba melo mellett, ott vettuk a C-t, meg Java-t eddig, amennyit ott elmondtak, meg kellett, annyira vagyok veluk tisztaban, pythont hasznaltam valamennyit, szinten melohoz irtam benne egy kis progit, meg meloban hasznaltam a legtobbet, egy, a ceg altal fejlesztett OOP nyelvet, mobil platformokhoz, meg regebben script nyelveket hasznaltam kicsit(lua, perl, bash), de azok azert mas tesztak.Ha valami nem tiszta max utana olvasok mas forrasbol, meg egy munkatarssal egyutt terveztuk a fejlodest, mondjuk O mar tul van az emliett konyv 1/3-an, szoval segiteni is tud ha nem ertek valamit.
A tervezes a dolog legnehezebb resze altalaban, van valami konkret progi amit erdemes hasznalni vagy barmilyen UML cucc megteszi?
Ezt a reszet elegge melloztem eddig, de ra kellene szokni...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest