Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #727 üzenetére
A legutsó hülye kérdés volt, ott volt a válasz, hogy "A parancs nevét követő zárójelben a man kötet sorszáma található."
Azt az operátor átdefiniálós dolgot ilyen sablonszerűen minden feladatba beleírták, tehát ahhoz szerintem az én esetemben nem igazán kell ragaszkodni, tekintve, hogy szerintem itt nincs igazán értelme mit overloadolni.
Már nagyjából tanultuk, hogyan lehet saját iterátort létrehozni, de jelen esetben nem igazán látom gyakorlati hasznát, itt nem kell randomszerűen tudni elérni elemeket, vagy gyorsan az elejére, majd a végére ugrani, vagy hasonló, mint a klasszikus iterátoroknál, így itt nem látom olyan sok értelmét. Vagy mégis van? Esetleg velük végig lehet menni a sorokon, esetleg karaktereken....
De ez sima indexeléssel is elérhető, most itt nem tudom, van-e értelme készíteni iterátort.Ha valakinek eszébe jut ötlet, akkor megköszönöm, ha leírja.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Apple asztali gépek
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Microsoft Excel topic
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest