Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
jattila48 #3263 üzenetére
Használtam VS-t, és tényleg nem rossz - már amennyit én láttam belőle. Sajna olyat tapasztaltam, hogy corrupted lett egy bizonyos fájl (valami adatbázis) és emiatt nem engedte elmenteni az általam frissen létrehozott fájlokat.
Persze ez nem olyan vészes, letöröltem a fájlt, újragenerálta és rendbe is jött. Az IntelliSense és a debugger/profiler frankó.
Java-hoz rengeteget használom a NetBeans-t és kipróbáltam C++-hoz is, azzal is ügyesen bánik. (Linuxon legalábbis, Win-en a compiler beállítással kínlódni kell). A fejlesztést sok eszközzel támogatja, amiket próbáltam és mennek: kódkiegészítés, debug, refaktorálás, library kezelés, CPP Unit test, Git addon (linuxon fontos). A profiler-re még kíváncsi vagyok, lesz olyan kódrész amit megnézek vele - feltéve ha van és működik.
MinGW gcc: thread-eket támogat? Ősszel próbálkoztam vele, és akkor azt olvastam hogy nem annyira, persze lehet hogy én voltam suta.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Path of Exile 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest