- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
jattila48 #3263 üzenetére
Használtam VS-t, és tényleg nem rossz - már amennyit én láttam belőle. Sajna olyat tapasztaltam, hogy corrupted lett egy bizonyos fájl (valami adatbázis) és emiatt nem engedte elmenteni az általam frissen létrehozott fájlokat.
Persze ez nem olyan vészes, letöröltem a fájlt, újragenerálta és rendbe is jött. Az IntelliSense és a debugger/profiler frankó.
Java-hoz rengeteget használom a NetBeans-t és kipróbáltam C++-hoz is, azzal is ügyesen bánik. (Linuxon legalábbis, Win-en a compiler beállítással kínlódni kell). A fejlesztést sok eszközzel támogatja, amiket próbáltam és mennek: kódkiegészítés, debug, refaktorálás, library kezelés, CPP Unit test, Git addon (linuxon fontos). A profiler-re még kíváncsi vagyok, lesz olyan kódrész amit megnézek vele - feltéve ha van és működik.
MinGW gcc: thread-eket támogat? Ősszel próbálkoztam vele, és akkor azt olvastam hogy nem annyira, persze lehet hogy én voltam suta.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2287
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest