- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
jattila48 #3263 üzenetére
Használtam VS-t, és tényleg nem rossz - már amennyit én láttam belőle. Sajna olyat tapasztaltam, hogy corrupted lett egy bizonyos fájl (valami adatbázis) és emiatt nem engedte elmenteni az általam frissen létrehozott fájlokat.
Persze ez nem olyan vészes, letöröltem a fájlt, újragenerálta és rendbe is jött. Az IntelliSense és a debugger/profiler frankó.
Java-hoz rengeteget használom a NetBeans-t és kipróbáltam C++-hoz is, azzal is ügyesen bánik. (Linuxon legalábbis, Win-en a compiler beállítással kínlódni kell). A fejlesztést sok eszközzel támogatja, amiket próbáltam és mennek: kódkiegészítés, debug, refaktorálás, library kezelés, CPP Unit test, Git addon (linuxon fontos). A profiler-re még kíváncsi vagyok, lesz olyan kódrész amit megnézek vele - feltéve ha van és működik.
MinGW gcc: thread-eket támogat? Ősszel próbálkoztam vele, és akkor azt olvastam hogy nem annyira, persze lehet hogy én voltam suta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- szinte új AirPods 4 Apple garancia iStyle vásárlás
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 41mm ezüst alumíniumtok 2 év Apple garancia
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest