- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsambek
aktív tag
Sziasztok!
http://pastebin.com/5JPYkYQ4
Ha minden igaz kesz lett a hazim.
Viszont lenne par kerdesem.
A Bubble Sort-nal csinalhattam volna ugy is, hogy mondjuk Array<T> temp(1) -et csinalok, de szerintem annak nem lenne sok ertelme, hogy egy valtozonak egy kulon tombot csinaljak.Egy olyan kerdes is felmerult bennem, hogy esetleg ellenorizni, hogy ugyanazt a tipust adjuk-e be Merge_Sort-hoz. Meg is kerdeztem, es azt mondtak, hogy nem kell vele foglalkozni, de engem akkor is erdekel, hogy milyen modja lehet? Hasznalhatnam az std::is_same, viszont STL tarolot nem szabad hasznalni, szoval esetleg valami mas otlet? Vagy inkabb felejtsem el.
Ezen kivul meg erdekelne a velemenyetek, hogy esetleg valamit mashogyan kellett volna csinalni, persze csak, ha van.Koszi a valaszaitokat,
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest