- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
dabadab #1721 üzenetére
jaja, néztem is először, hogy ezt így hogy
.
más: nyaralok, szóval találtam egy könnyű esti olvasmányt, Robert C Martin -- Clean Code című művét, ismeri valaki?
igazából ami nekem szöget ütött a fejembe, hogy az egy funkció - egy cél gondolatmenetet az extremitásig viszi, pontosabban nagyon rövid funkciókat ajánl. ami az olvashatóságot javíthatja, viszont sebesség szempontjából nekem eléggé problémásnak tűnik. másik oldalról persze az érthetőség/sebesség/kompaktság hármas korántsem egyértelmű problémakör, amíg elég gyors a program, addig igazából nincs baj.
persze a példákon keresztül (illetve saját tapasztalatok alapján is) indokolt a dolog, csak mégis... amire még gondoltam, hogy a compilerek elvileg eléggé sokat fejlődtek sebesség terén, funkcióhívások még mindig annyira kritikusak sebesség szempontjából, mint mondjuk 10 éve? elsősorban itt most nem olyan helyzetekre gondolok, ahol általában nincs szűk keresztmetszet a rendszerben végrehajtási sebesség szempontjából (tehát pl nem a grafikáért felelős részre egy játéknál).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest