- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
WonderCSabo #1641 üzenetére
nálunk itt a kezdők VS2010el kezdenek, és meglepően jól megy nekik. első két gyak az ismerd meg a compilerről szól (pontosan mire kattints, hogy le is forduljon), utánna működik.
ha komolyabb hibára fut, akkor meg még mindig a hibakód alapján rá lehet jönni, hogy mi történt. szerintem sokkal egyszerűbb az elején, mint mondjuk amennyit én szívtam a dosos borland c++al.
ettől még ugyanúgy megtanulnak szépen kódolni.
papíron kódolásnak szerintem sok értelme nincs. nem tükröz valós felhasználást, ha meg tervezni kell valamit, akkor gráffal/automatával/flowcharttal, esetleg pseudokóddal szerintem jobb eredmény érhető el. megeshet persze, hogy az embernek szinte segítség nélkül kell kódolnia, de pl unix kernelt moddolni az elején még nem fog senki (és a compiler még ott is ad valamennyi visszajelzést ha az ember elszúrja, legalábbis minixnél biztosan).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest