- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
WonderCSabo #1641 üzenetére
nálunk itt a kezdők VS2010el kezdenek, és meglepően jól megy nekik. első két gyak az ismerd meg a compilerről szól (pontosan mire kattints, hogy le is forduljon), utánna működik.
ha komolyabb hibára fut, akkor meg még mindig a hibakód alapján rá lehet jönni, hogy mi történt. szerintem sokkal egyszerűbb az elején, mint mondjuk amennyit én szívtam a dosos borland c++al.
ettől még ugyanúgy megtanulnak szépen kódolni.
papíron kódolásnak szerintem sok értelme nincs. nem tükröz valós felhasználást, ha meg tervezni kell valamit, akkor gráffal/automatával/flowcharttal, esetleg pseudokóddal szerintem jobb eredmény érhető el. megeshet persze, hogy az embernek szinte segítség nélkül kell kódolnia, de pl unix kernelt moddolni az elején még nem fog senki (és a compiler még ott is ad valamennyi visszajelzést ha az ember elszúrja, legalábbis minixnél biztosan).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest