- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
Kicsit jobban utánnajártam a pointereknek, megnéztem két videót ( videó1 és videó2 ), és hát kicsit segített letisztázni pár dolgot, de még mindig van pár dolog, amiben nem vagyok biztos. Tehát:
1. ha létrehozunk egy változót, és annak adunk egy értéket, akkor az az érték eltárolódik a memóriánk egyik címében. És valahányszor használja a programunk a változót, az értékét az adott memóriacímről nyeri ki? És erre jó a pointer, hogy megkapjuk az adott memóriacímet?
2. ha egy változó feleslegessé válik, vagy ha változik az értéke, akkor a korábbi memóriacímről törölni tudjuk a pointerünk segítségével, és egyszerűen új értéket adunk neki, ami már egy más címen lesz? És ezzel kerüljük el, hogy felesleges dolgok megmaradjanak, és a program kevesebb memória használatával, valószínűleg gyorsabban fusson?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Kedvező áron! Eladó TP-Link TL-SG2008P Omada SDN POE+ Alza Gari 2029.11
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest