Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
dani0907 #1020 üzenetére
Hehe, csak nem "Szoftver laboratórium 2." BME-n?
Az első mondat annak idején nálam is ugyanez volt, csak nekem a tail programot kellett elkészítenem.
A tetszőleges hosszúságú sorokból álló szöveges állományt reprezentáló objektum vizsgálgatásához én cirkuláris buffert készítettem, ami tulajdonképpen egy olyan tároló, amibe folyamatosan pakolgatod bele az elemeket (én a tároló egy adott "rekeszében" a sorokat tároltam \n-ig), és amikor a tároló megtelt, akkor elkezded újból elölről feltöltögetni a tárolódat, és ezen végezgeted a grep-vizsgálatot. Ez azért jó, mert tulajdonképpen tetszőleges hosszúságú sorokból álló szöveges állományt tudsz vizsgálgatni, nem állhat elő olyan helyzet, hogy már olyan brutálisan sok memóriát foglaltál, hogy egyszerűen nincs több szabad memória (mert mondjuk minden szart eltárolsz), viszont talán egész hatékonynak mondható módja a tárolásnak.
Ja, és gondolom nálatok is úgy van, hogy STL-t nem lehet használni, így saját tárolót kell írni.A grep mondjuk elég összetett, ahogy a példa írja, válassz ki néhány megvalósítandó funkciót, ami nem tűnik olyan brutálnak (vagy ahogy érzed
), amikhez a megfelelő kapcsolók tartoznak, és azokat írd meg. Kezdd el írni, és ha elakadtál, konkrétan kérdezz rá, hogy mire gondoltál, mi nem megy, hogy szeretnéd megvalósítani, és akkor tovább is tudunk segíteni remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Mini-ITX
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest