Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wory
csendes tag
Számomra rendkívül egyszerű a döntés: játszottam pár c&c-vel meg az összes warcrafttal is,és a döntésem napnál is világosabb- STARCRAFT-BROOD WAR über alles!! Sajnos azóta sem találtam jobbat...
Miért? Kiváló kezelés /pl. beállítom hogy A ponttól B pontig menetelés,B-től C-ig támadás stb./Egységek támadnak föld alól,földön,levegőből-ez is hozzáad a taktika szükségességéhez.Kb. kiegyensúlyozott fajok /a terran nekem is kicsit gyengébbnek tűnt,de ez relatív.../
A rushokat imádtam,amikor 10 zeolat rohant le,öröm volt nézni,ahogy a hálózatosan elhelyezett Lurkerek lemészárolták őket,miközben a munkásokat próbálták lenyomni....
Játszottam olyanok ellen is ,akik nem kispályáztak,nem 18 Gtaeway-t,hanem 12 légi egységet gyártó protoss épületet emeltek /a nevét már elfelejtettem.évek óta nem játszottam vele/ kb. 30 cannon mögött,azt hiszem egy darab vadászgépet tudott legyártani,amikorra guardianokkal már a fél városát szétbombáztam...
Ennél a játéknál még csak véletlenül sem állt fenn annak a veszélye,hogy csak pl. prizma tankot gyártok,mást nem is kell,abból pár tucattal már győzök is.Itt megvolt mindennek az ellenszere....csak egy fajta ''legjobb egység'' gyártásával nem lehetett győzni!
Főleg zergekkel,meg protossokkal játszottam,elhúzódó játéknál a zerg hátrányba került /nem rendelkezik battleshipekkel,meg carrierekkel/.
Tényleg, nem tudjátok,hogy XP alatt a Brood War-t hogy lehet elindítani,mert akkor lehet,hogy újra elővenném....
Új hozzászólás Aktív témák
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest