Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
nezd mit talaltam neked: Bővebben: link - bal oldalt a letoltesek negyzetben (fentrol a masodik) a masodik link egy ilyen: Red Alert Windows XP fixing patch - Bővebben: link
-
bdav
őstag
nem attól lesz jó egy játék, hogy sok pénzt behozs, vagy nem (lásd Sims
). Westwood nem tudott nekem újat mutatni egy idő után. Mellesleg a Blizzardot is féltem, hogy beleesnek ebbe a hibába, de azért a WarCraft3 meg a StarCraft között jelentős különbségek vannak, bár nem annyira mint amennyi újdonságot a StarCraft hozott a maga idejében.
war3 grafikja meg aranyos. nekem bejön a színvilága pl., ráközeliteni meg nem akarok, mert akkor nem látom a pályát
ettől függetlenül a StarCraftot jobb játéknak tartom, ezt pl. jelzi hogy az fenn van a gépemen, a War3 meg nincs 
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
1: strategiai jatekkal nem a grafikaja miatt jatszik az ember (szerintem)
2: mi az, hogy gazdasagi resze nem jo? banyat foglalsz jon az arany, meg vagsz fat - ez van ugye alapbol - de ez boven keves
emelle meg a hosoddel ha mesz, az is hoz penzt, s nem art exoandolni (ujabb banyat keresni/foglalni) sem
3: az orkok semmivel nem erosebbek (a tft betajaban eleinte azok voltak, de ennek mar nyoma sincs) - ne azt nezd, hogy egy grunt lever 1 archer-t, hanem mondjuk az, hogy mig te kihozol egy grunt-ot, addig nekem van 2-3 archer-em
bdav: az egysegek menedzselese (egyik kedvenc magyar szavam
) igenis fontos - es ez szerintem az sc egyik legnagyobb hatrany a w3-mal szemben - ugyanis ott eleg, ha egy egyseget elkezdessz ontani ugy is tudsz gyozni - w3-ban sokkal inkabb szamit az, hogy milyen jo startega vagy, hogy rendezed az egysegeket tamadaskor, mikor fogod menekulore (sokkal nagyobb eselye van, hogy elmenekulsz, mint sc-ben)
es a hosok - na ez meg nagyon fontos, hogy jol kezeld - egy jol fejlesztett es jol iranyitott hos akar ketszeres tulerovel szemben is sikerre viheti a seregedet
azt hiszem innen egyertelmu, hogy en a blizzard jatekaira szavazok (bar azon belul igencsak nehez lenne a dontes)
egyebkent a blizzard jatekaival az a legnagyobb bajom, hogy raszokik az ember a jo kezelhetosegre, atlathatosagra, s egy etalonkent ott lebeg az egesz a kepe elott - aztan mikor meglatom a generals, az emperor, vagy epp a ground control egysegeit (foleg a gyalogsagot mindharom esetben), akkor azt sem tudom, hogy melyik mi - csillivilli grafika meg minden, de miert nez ki ugyanugy minden?
a gc2 meg lassu is rettenetesen (mondjuk a masik ketto is, de a gc2 az egyszeruen kezelhetwetlen a lassusaga miatt)
amellett ezekbol a jatekokbol nekem hianyzik az, hogy tudjam: mi mennyit sebez, mennyi az elete, a pajzsa, mibol minek hany loves kell... - ezeket a blizzard jatekainal mind-mind tokeletesen lehet tudni -
Pacák
senior tag
A párom szerint fanatikus vagyok. Nekem pont bejön a terranok technokrata stílusa, a war2 -vel talán egyszer játszottam, de az annyira nem jön be. Az ős c&c volt életem első rts -e, de túl kötött volt az építkezősdi benne. Ebből a szempontból nekem az sc viszont pont jó.
Szerintem StarCraft
.
Másnak meg pont a c&c fog bejönni. -
csoki
senior tag
nekem c&c és w3 jobban bejön mint sc,sc-bw, és nem csak a grafika miatt, bár részben azért is, hanem azért mert jól ki vannak egyensúlyozva a fajok benne (inkább w3-ban mint c&c generalsban), nem mintha az sc-bw-ben nem, sőt.
de valahogy nekem jobban bejön a fantasy meg real világ mint az ilyen űrös futurisztikus dolgok
szóval én c&c sorozatra szavazok
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER OPTIMUM PC 16-32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD GEFORCE RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 1ÉV GAR!
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Westwood nem tudott nekem újat mutatni egy idő után. Mellesleg a Blizzardot is féltem, hogy beleesnek ebbe a hibába, de azért a WarCraft3 meg a StarCraft között jelentős különbségek vannak, bár nem annyira mint amennyi újdonságot a StarCraft hozott a maga idejében.
) igenis fontos - es ez szerintem az sc egyik legnagyobb hatrany a w3-mal szemben - ugyanis ott eleg, ha egy egyseget elkezdessz ontani ugy is tudsz gyozni - w3-ban sokkal inkabb szamit az, hogy milyen jo startega vagy, hogy rendezed az egysegeket tamadaskor, mikor fogod menekulore (sokkal nagyobb eselye van, hogy elmenekulsz, mint sc-ben)
.