Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
akarom omndani kodot se használtam hozzá
-
[pod]Diablo
őstag
most miröl beszéltek????????
-
[pod]Diablo
őstag
ezzel egyetértek ti szoktatok lanpartyn úgy játszani hogy egymás ellen? az csak annyiban jobb hogy ott néha megbeszéljűk hogy hova küldjük a hadseregünket és akor ott megküzdünk egymással és gyözzön a jobbik, ilyet aC&C Generals Zero hourban is játszottunk ha ismered a játékot akkor tudod hogy a GLa nak van bádija namos a haverom csak azt csinált és az messzelövö és énmeg ojat nem csináltam ugyhogy mire a seregm odaért addgira már a háromnegyedrésze kipusztult úgyhogy abban ez nemnagyon jó ötlet!!!!!!!!!!
-
[pod]Diablo
őstag
valakinek kell valamilyen patch valamilíen játékhoz mert én tudok mondani pár oldalt
-
[pod]Diablo
őstag
szerintem a C&C Generals zero hour egészjó játék főleg a rise to power nevű javítással ha valakinek megvan a játék és kell hozzá a patch akkor megadom az internet címet és hogy hol találja,de mondjuk a Wacraft 3-náljobb,de viszont a Warcraft 3 frozen thorral egyenlő sinten van
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- D5 next pumpa és D5 ULTITOP (POM kiadás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- ChatGPT Plus, YouTube Prémium, Netflix Prémium és még sok más előfizetés
- Silvercrest Rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)))))