Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
deedee
őstag
na akkor kicsit írogatok....
a víz 20 fokos volt fenn és 13-14 lenn....nagyon lenn
/majd mesélek sorban/első nap 2 parti merülés volt,8-10 méterten elsőre és 16-on másodszorra.
szoktuk a vízet és gyakoroltuk a lebegést,manőverezést stb.
az oktató+2 kezdő+2 ,10 merüléssel rendelkező búvár volt a csoportban.
a banda még állt pár emberből,de ők már "profik" voltak,külön merültek.illetve később a hajósnál velünk,de mélyebbre.a bázis /karlobag-sea horse dive center/ szép,rendezett parttal és tűrhető kiszolgálással rendelkezett.
kicsit több embert vállaltak be,mint amit elbírt zökkenőmentesen a rendszer,de csak egyszer volt komolyabb csúszás:kb 1 órát vártunk beöltözve a parton,cuccok a hajón és vártuk a bázis vezetőt.
ugyanis csak akkor merülhettünk ,ha ő is ott volt kinnt a vízen és leengedett minket.az oktatóm kicsit szívta a fogát emiatt,mert még parti merülést se csinálhattunk ha ő nem volt a bázison.és mivel ő is fuvarozott,nem csak ücsörgött,ezért nem volt kéznél mindíg.szombat-vasárnap 2-2 hajós merülés volt,18-25 m-es átlagmélységgel.
aztán utoljára 30-at csináltunk....
azaz én 32-33-at.... 
annyira nézelődtem és figyeltem a falat,hogy csak az oktató csilingelését hallottam meg és visszafordítottam magam hanyatt és láttam,hogy fölöttem 2-3 méterre lebegve csóválja a fejét és integet,hogy ugyan menjek már vissza,ha nem túl nagy kérés...
egyébként csak fennt árulta el mindíg,hogy mekkora volt az aktuális mélység,mert gondolom nem akart megijeszteni minket.
lennt nem is lehet érzékelni a mélységet,csak a hideg miatt tudja az emberfia,hogy már kicsit mélyebben van....síma oceanic 5-ös vízesben merültem,3-as csukjával,kesztyű nélkül.
ééééés nem fáztam
persze csak pár percet voltunk nagy mélységben,nem 15-20-at,mint a csoport gyakorlott búvárai,akik 5-ös ruha+3-as shorty-ban voltak és dideregve jöttek ki.szerintem nekem is elég lesz adriára az 5+3-as viselet egy 5-ös csukjával és 3-as kesztyűvel.vastagabb kesztyűben már nem érzem az érezni valót,tapogatnivalót,leengedő szelepet alul és felül a jacketen....
apropó....lebegés...háááát nem az igazi még.
bár nagyon minimális uszonymunkával símán megcsinálom....
túúúúdom:az igazi búvár lebeg és spórol az erővel/levegővel...
átlagban 35 perceket voltam lenn,160-170 bár fogyással
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
/majd mesélek sorban/
azaz én 32-33-at.... 
persze csak pár percet voltunk nagy mélységben,nem 15-20-at,mint a csoport gyakorlott búvárai,akik 5-ös ruha+3-as shorty-ban voltak és dideregve jöttek ki.
túúúúdom:az igazi búvár lebeg és spórol az erővel/levegővel...