Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1534) F-ECT$ válasza Füge007 (#1530) üzenetére


F-ECT$
titán

No, akkor én is írok egy kicsit.

Idén úgy néz ki, hogy tök száraz marad még a szabadtüdős felszerelésem is :( Egyelőre még heverem a melóelvesztés és keresés miatt kiesett bevételkiesést, no meg ingatlaneladás-vásárlás miatt amúgy is van épp elég kiadásom + szabadidővel sem állok túl jól.

Remélem jövőre be tudom pótolni az idénre tervezett merüléseket is. Viszont ha már előjött a (nem búvár) barátnő/feleség kérdés. Kíváncsi vagyok, hogy ki hogyan oldja meg a dolgot. Az mondjuk feltételezhető, hogy az embernek véges pénzügyi és időkerete van az adott évben a nyaralásokra. Ezen belül kell megoldani a barátnővel/feleséggel történő nyaralást és a búvárkodást is, kérdés, hogy hogyan:
-Közös nyaralás, közben beiktatva 1-2 nap merülés. Ez nálam nem nagyon járható út, ha már elmegyünk nyaralni, akkor legyünk együtt, az nem pálya, hogy én lelépek, közben a barátnőm meg unatkozik. Megoldás lenne, ha nem 1, hanem 2 hétre mennénk, de mondjuk engem nem elégít ki 4-5 merülés.
-Közös nyaralás 0 merüléssel, és külön búvártúra. Ez jól hangzik, viszont egyrészt több szabi, másrészt több pénz. Felmerülhet az is, hogy közös kassza esetén a barátnő is kérheti, hogy akkor ő is hagy költhessen el annyi pénzt, amennyibe a túra kerül, és ez már lehet, hogy nem fér bele a keretbe.
-Közös nyaralás, 0 merülés. Külön búvártúra, ami alatt a barátnő is elmegy valahova nyaralni. Ez utóbbi kicsit nehezen kivitelezhető, mert Ő kivel és hova menjen.

Szóval egyik megoldás sem 100%-ig jó, de valahogy mégis meg kell oldani. Ha van ennél jobb ötlet, azt szívesen várom.

Dive ever, work never.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.