- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Anker Charger (140W, 4-Port, PD 3.1) laptop, mobil, tablet töltő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- GoodSpeed: ASUS RT-BE92U WiFi 7 router a felsőházból
- gerner1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
rdi
veterán
Hm. A minap velem is megtörtént, egyszercsak a lámpa körül fél percen belül ott termett vagy 100 ilyen. Aztán jöttek a monitorra is. Ekkor fogtam magam, felhoztam a fél literes Chemotoxot és szarrá fújtam őket. 1-2 perc múlva szépen összesöpörtem őket az asztalról, és kivittem a kis kupacot a kertbe. :) De azért a biztonság kedvéért nem csak kiszórtam őket, hanem be az égetőbe, nitrohigító rájuk és jól meggyújtottam az egészet hadd szóljon ;] Így idegeljenek engem máskor ;]
Így vam! Pusztuljjanak a földönkívüli betolakodók!
:)) :)) -
Panther
HÁZIGAZDA
Él vki Pest IX. ker Ráday utca körül????
Nem tudjátok, hogy mi történt ezen a környéken???? Körülbelül 124132451345613465134613 db nagyon apró világos színű kis rovar lepte el a levegőt. Csak az én szobámban van >1000 a plafonon mire észrevettem...
Mik ezek??? Honnan jöttek elő ilyen hirtelen??? Mit akarnak tőlem??? Mikor mennek már el innen?????Hm. A minap velem is megtörtént, egyszercsak a lámpa körül fél percen belül ott termett vagy 100 ilyen. Aztán jöttek a monitorra is. Ekkor fogtam magam, felhoztam a fél literes Chemotoxot és szarrá fújtam őket. 1-2 perc múlva szépen összesöpörtem őket az asztalról, és kivittem a kis kupacot a kertbe. :) De azért a biztonság kedvéért nem csak kiszórtam őket, hanem be az égetőbe, nitrohigító rájuk és jól meggyújtottam az egészet hadd szóljon ;] Így idegeljenek engem máskor ;]
-
lehel1
csendes tag
-
LukE
veterán
Másnap reggelre azt hittem, hogy mindennek vége lesz. Egy csomó reggelre megdöglött, a többi meg az ablak belső oldalán toporzékolt, hogy ki tudjon menni. Kinyitottam nekik az ablakot, és nem el is tűntek vagy 3 napra. De most megint itt vannak!!!! Nemá', hogy tényleg kelljen vennem vmi erős idegmérget nekik!!!
Egyébként meg www.bugs.orgbeépített ügynökök, és téged figyelnek meg?:D
-
bazs
aktív tag
-
cyberdog
tag
a fene ti nem isemritek a szunyogokat?:DD
-
lehel1
csendes tag
Másnap reggelre azt hittem, hogy mindennek vége lesz. Egy csomó reggelre megdöglött, a többi meg az ablak belső oldalán toporzékolt, hogy ki tudjon menni. Kinyitottam nekik az ablakot, és nem el is tűntek vagy 3 napra. De most megint itt vannak!!!! Nemá', hogy tényleg kelljen vennem vmi erős idegmérget nekik!!!
Egyébként meg www.bugs.orga ''nem'' szó helytelenül szerepel az ''el is tűntek..'' mondatrész előtt!!! Ez is a bogarak miatt volt!!!!
-
lehel1
csendes tag
Egyébként meg www.bugs.org -
LukE
veterán
Nem tudjátok, hogy mi történt ezen a környéken???? Körülbelül 124132451345613465134613 db nagyon apró világos színű kis rovar lepte el a levegőt. Csak az én szobámban van >1000 a plafonon mire észrevettem...
Mik ezek??? Honnan jöttek elő ilyen hirtelen??? Mit akarnak tőlem??? Mikor mennek már el innen?????Él vki Pest IX. ker Ráday utca körül????
olyanra gondolsz, akiket még nem ettek meg a bogaraok? Nem, esetleg pár csótány.
jobb ha nem tudod, hamarosan úgy is vége(d;])
Mik ezek??? Honnan jöttek elő ilyen hirtelen??? Mit akarnak tőlem??? Mikor mennek már el innen?????
bogarak, ha többet árulnék el, meg kellene hogy öljem magát.
ügyesek, ha többet árulnék el, meg kellene hogy öljem magát.
enni.
ha jóllaktak. -
Shim
őstag
Mik ezek??? Honnan jöttek elő ilyen hirtelen??? Mit akarnak tőlem??? Mikor mennek már el innen?????Nyugi nem csak nálad van...Engem is meg akartak enni a 86os buszon végig. Aztán a megállóban meg csak álltam és számoltam, h kb. 200db/m³ lehet a számuk a levegőben. Vki biológia szakra nem jár véletlenül? Érdekelne mik ezek a kis alienek
-
lehel1
csendes tag
Halnak folyamatosan, mert 2 fő helyen csoprtosulnak. Egyik a fehér plafon, míg másik a lámpák környéke.
Viszont nem bírják felmérni az egészségükre még nem káros távolságot a lámpától, és túl közel repülnek hozzá, mire egyszercsak meghalnak, és szépen aláhullanak. Viszont ha csak ilyen tempóban repülnek közel a lámpához, akkor nagyon sokára fog mind odaégni.... :-((( -
MaUser
addikt
Mik ezek??? Honnan jöttek elő ilyen hirtelen??? Mit akarnak tőlem??? Mikor mennek már el innen?????Reggelre meghalnak ne izgulj.
-
e-biza
őstag
Mik ezek??? Honnan jöttek elő ilyen hirtelen??? Mit akarnak tőlem??? Mikor mennek már el innen?????invázió
-
lehel1
csendes tag
Mik ezek??? Honnan jöttek elő ilyen hirtelen??? Mit akarnak tőlem??? Mikor mennek már el innen?????
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin 15 B12UCX GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest