Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
lehel1
csendes tag
Másnap reggelre azt hittem, hogy mindennek vége lesz. Egy csomó reggelre megdöglött, a többi meg az ablak belső oldalán toporzékolt, hogy ki tudjon menni. Kinyitottam nekik az ablakot, és nem el is tűntek vagy 3 napra. De most megint itt vannak!!!! Nemá', hogy tényleg kelljen vennem vmi erős idegmérget nekik!!!
Egyébként meg www.bugs.org -
lehel1
csendes tag
Halnak folyamatosan, mert 2 fő helyen csoprtosulnak. Egyik a fehér plafon, míg másik a lámpák környéke.
Viszont nem bírják felmérni az egészségükre még nem káros távolságot a lámpától, és túl közel repülnek hozzá, mire egyszercsak meghalnak, és szépen aláhullanak. Viszont ha csak ilyen tempóban repülnek közel a lámpához, akkor nagyon sokára fog mind odaégni.... :-((( -
lehel1
csendes tag
Él vki Pest IX. ker Ráday utca körül????
Nem tudjátok, hogy mi történt ezen a környéken???? Körülbelül 124132451345613465134613 db nagyon apró világos színű kis rovar lepte el a levegőt. Csak az én szobámban van >1000 a plafonon mire észrevettem...
Mik ezek??? Honnan jöttek elő ilyen hirtelen??? Mit akarnak tőlem??? Mikor mennek már el innen?????
Aktív témák
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest