- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Hűha, milyen figyelmes a Párocskám. Röhej, hogy a blogomat olvasva tudta meg, hogy kávézni szeretnék. És hozott nekem. Sokkal finomabb volt, mintha én készítettem volna.
Este vendégeink érkeztek. Rég nem látott, régi ismerősök. Jót beszélgettünk, és miután Rékát megfürdettem és megetettem, elmentünk vacsorázni. Borka kb negyed óra után már teljesen otthonosan mozgott az étteremben, és a pincérlányt kísérgetve fel-alá mászkált. Jaj, hogy lehet egy fékezhetetlen gyermeket féken tartani, vagy lelassítani, vagy elhallgattatni? Sehogy, tudom. Az ilyen típusú gyermekekre mondják, hogy kristálygyermek. Kristály vagy sem, egy energiabomba. És sok türelem kell hozzá. Csak bírjam.
Este fél 10 körül értünk haza. Párom egy gyor fürdés után be is ájult az ágyba. Még arra sem ébredt fel, hogy Réka üvölt a kiságyban. (Ezek szerint tényleg fáradt volt.) No, akkor egyedül maradván szépen lassan lerendeztem a lányokat. Fél 11-re ágyba is kerültem.
Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Windows 10
- Lexus, Toyota topik
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest