- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Sajnálom, hogy nem tudok a gyerekeimmel lenni, és együtt örülni, mert van más, aki sokkal jobban örül, mint én, aki sokkal lelkesebb, mint én. És ezáltal ugye sokkal jobban kell rá figyelni, és én csak ott kullogok hátul, és csendben, és nézem, ahogy örülnek, miközben bennem ott a keserűség.
Türelmetlen vagyok? Lehet, de már egyre kevesebb van belőle. Kihasználódtam, a határaim szélén állok.
Nem vagyok toleráns? Megint lehetséges. Az előző okok miatt.
Irigy vagyok? Lehet. De attól függ kinek a szemszőgéből nézzük. Azért, mert a gyerekeimmel és a férjemmel akarok lenni? És senki mással? Akkor igen, az vagyok.
Előítéletes vagyok? Igen, megintcsak lehetséges, mert látom, hogy nincs változás, marad minden úgy, ahogy volt. És tudom, hogy mi várható.
És vhogy úgy tűnik, hogy bennem van a hiba...
Most nem tudok bízni, pedig nagyon kellene. Magam miatt főleg, mert így egy lelki roncs leszek belőlem, és magamnak és ezáltal persze a gyerekeimnek és a Páromnak is rosszat teszek, pedig nem akarok.
Várom már nagyon az önállóságot, a szabadságot, a lelki stabilitást, a nyugalmat, a meghittséget, a békességet.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- IdeaPad Gaming 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB + 1TB HDD magyar vbill gar
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 16GB 256GB 1 év garancia
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 16GB 512GB 1 év garancia
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- Medion Erazer Beast X25 Gamer Laptop
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest