Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Adós vagyok 1 nappal nektek, illetve magamnak, de tegnap nem nagyon volt időm. Párommal is alig láttuk egymást 2 napja, és úgy gondoltuk, az estét egymással való törődésnek szenteljük. Ilyen csábító ajánlat után már ki gondolkodik azon, hogy internet.

Tegnap volt szomorú és boldog pillanat is. A tervezőnk bement a bankba, ahol is közölték vele, hogy márpedig tetőtérbeépítésre csak úgy adnak félszocpolt, ha 1, 9m magas falat emelünk. Hiába győzködte őket tervezői diplomájával, hogy az már emeletnek számít, és nem tetőtérbeépítésnek, a bankban hajthatatlanok voltak. Telefon, hogy akkor keressünk más bankot. Úgy éreztem, hogy innentől kezdve már semmi sem sikerülhet jól. De mégis. Anya bement a többi bankba kérdezősködni, de mindenhonnan ilyen-olyan érvvel, de elutasították. A Takarékszövetkezetben tette az utolsó próbálkozást, és ott sikerrel járt. Azokat a feltételeket, amiket ők adtak, tudjuk teljesíteni. Remek, akkor intézkedés.
    Ma bent voltunk megint, hisz főleg nekem voltak kérdéseim, meg hát mégiscsak mi veszünk fel hitelt. Mindent töviről hegyire megbeszéltünk, ráadásul az is kiderült, hogy egy jó barátnőm az ügyintéző. Most már kicsit derűsebben látom a dolgokat. Közben már beszéltem pár szakemberrel is, akik 1-2 héten belül tudnának is jönni, illetve akkor, ha kész a terv. A tervező pedig hétfőn jön felmérni a padlást, és a héten remélhetőleg neki is tud állni a rajznak. Azután meg már csak az építési engedélyre kell várni, és irány a bank. Azt ígérték, hogy kb 10 nap alatt lerendeződnek a papírügyek, ha minden ott van. Naná, hogy minden ott lesz. Ha százszor is kell átnéznem a papírokat, akkor is igyekszem a legalaposabb lenni, mert akkor az én odafigyelésemen fog múlni, a mielőbbi ügyintézés.

A gyerekek....Jaj, a gyerekek jól vannak. Borkának megint nem megy az ovi utáni alvás, de erőltetni meg nem akarom. Aranyosan elfoglalja magát, nincs vele gond délután. Most épp mesét néz, tegnap meg játszadozott.
    Réka az utóbbi napokban sokat volt levegőn. A szél iszonyúan zavarja, de mással nincs baja. Nagyon szeret ''napozni'', és kocsikázni. Ha tehetem, mindehová viszem magammal. Tegnap is elsétáltunk Borka elé az oviba. Nagyon örült nekünk, büszkén mutogatta a kishugát mindenkinek.

Aktív témák