Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
mixyboy
tag
Csao!
Figyu, elmentem, hogy veszek 100nF/1600V-os kondit - aszondtak nekem olyan nincs! most akkor ez itt eliras, vagy csak hulye volt az elado??? Ha eliras lenne, akkor mar kijavitottak volna, szal ez a nagy gondom... ehh. Na mindegy, amjd megegyszer visszamegyek a heten, hatha az az emberke lesz, akit ismerek.
Egyebkent megmertem a feszt a fold es a koax arnyekolasa kozott, nem volt jelentos feszultsegkulonbseg - legalabbis nekem nem tunt jelentosnek a 80mV. Ez egyenallasban volt merve, de valtora is attettem, ott majd 1 volt volt a zavar, szal nem ertem! Es ha mar a gep hattuljahoz erintem, az is eleg a bugashoz...
Amugy egy kicsit mas tema, de meg az erositovel kapcsolatos. Pontosabban inkabb a hangszorokkal! Doboztervet talaltam neten (somogyis), ahhoz azondban somogyis termekeket irt. Most van egy jo bolt, de nem igazan vannak somogyis termekeik, helyette ajanlotta M.N.C.-t. Ezek ugye nem rosszak, esetleg velemenyeket! gondolom hangzasban kicsit ternek csak el, nem lesz veszes. (egyebkent kevlarokra gondoljatok, olyant veszek)
de a legfobb kerdes most, hogy akkor nem ertett hozza az elado, es aze mondta hogy nincs, vagy telleg nincs. Ill. az is lehet, hogy elfogyott! Na mindegy! Szal kondi ugyben meg jarkalok.Csas
Aktív témák
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Bittorrent topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest