Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
janati
őstag
''személyszerint nagyobb biztonságban érzem magam néhány beszívott, Xezett droid között mint a bebaszott, kopasz, félmeztelen orkok között akik parádén ellepik az utcát.''
Ezen olyat röhögtem, majd beszartam...

Véleményem:
2 éve voltam kint (amikor volt szutyok, cukormentes, ingyéfanta...) barátnőmmel, Nyíregyházáról. Na nem ezért mentünk konkrétan, hanem nyaraltunk arrafelé, mondom nézzünk ki.
A zene miatt tettem. Asszonykát meg rábeszéltem..
Tényleg nagyon gáz a sok beszívott idióta, meg a kopasz vadmarhák is. El kell őket kerülni. Mi megúsztuk hálistennek, bár nekem is stírolták csajosomat, de bütte voltam rá...
Én amikor stíroltam, rögtön jöttek a kérdések...na de aki csajjal megy ki, az tudja miről beszélek.
Idén is akartunk menni, de nem jött össze a mani. Elolvastam amiket eddig írtatok, nem bánom hogy nem voltunk ott. Talán jövőre felmegyünk. A JÓ zene miatt. Csakis.
Aktív témák
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Indul a ChatGPT Health
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - OFF topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tényleg nagyon gáz a sok beszívott idióta, meg a kopasz vadmarhák is. El kell őket kerülni. Mi megúsztuk hálistennek, bár nekem is stírolták csajosomat, de bütte voltam rá...