Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundli
tag
válasz föccer #107930 üzenetére
Főleg sétálni, ha meg petting lesz belőle akkor az, de nem ez lenne a fő cél. Igazából valami olyasmi helyre mennék ami különleges, mivel nem nagyon van zöld terület BP-n így sok választási lehetőség sincsen, betonrengetegben meg sok romantika nincs, de cáfoljatok meg...
[ Szerkesztve ]
-
bundli
tag
Hello mindenkinek!
Talán furcsa lesz ilyet kérdezni, de tudnátok javasolni pár igazán speciális, romantikus helyet BP-n? A szokásos Citadella, Erzsébet kilátó, Budai vár, Kopaszi gát,Városliget kombókon kívül.
-
bundli
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez nagyon off, de sürgős lenne és nincs ügyfélszolgálat hétvégén az ELMÜ-nél. Tehát az lenne a kérdésem, hogy amennyiben át akarnám iratni a nevemre az ELMÜ szolgáltatást, akkor az kerülne bármi is nekem? Ez főleg akkor fordulna elő, ha új szerződést kell ilyenkor kötni.
Köszönök előre is minden segítséget!
-
bundli
tag
válasz Magnum_ #75820 üzenetére
Pont ebből kifolyólag írtam ezt a cikket, hogy olyanok akik nálam tapasztaltabbak tudjanak tanácsot adni. El fogok menni azokra a helyekre amiket mondtál és körülnézek majd, ha már így külön kiemelted
De azt hangsúlyoznám újra, hogy Pesten is vannak jó részek, de azok vagy nagyon kiesnek a központból, vagy peidg iszonyat drágák.
-
-
bundli
tag
Sziasztok!
Bedobnám ide is, talán itteniek többsége relenváns tanácsot tudna adni nekem!
[ Szerkesztve ]
-
bundli
tag
Sziasztok!
Budapest belvárosában keresnék valami normálisabb fodrászt aki olcsón és viszonylag precízen dolgozik. Nem kéne extra frizura, csak ollóval vágni és kész.
5-7-8-9-11. kerületben főleg. Max 1500-2000 Ft-ot szánnék rá.
-
bundli
tag
Tudtok valami jó éttermet a belvárosban, lehetőleg 7-8-9-11 kerület felé?
Egy főétel lehetőleg álljon meg 1200 körül és ne is egyszerű gyrosos legyen. Randihoz kéne a hely.
Eddig ezt találtam: 10 minutes Ezt ismeri valaki esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest