- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mercutio_ #91694 üzenetére
hát bárhova is mész, ne vidd az asszonyt
a lengyel lányok...
szívesen segítek ed az az igazság, hogy én csak gyorsan letudtam a kötelező városnéző köröket, aztán belevetettük magunkat az éjszakába
varsóban gyönyörű parkok vannak, soksok állattal, a mókusok a tenyeredből esznek, a gyerekek imádják (na most nem tudom, hogy nálatok van-e már gyerkőc). a visztulapart remekül van hasznosítva, sok-sok kiülős hellyel. kb mint nálunk a római part, csak nagyobban. old town persze ahogy krakkóban, itt is megér egy napot.
krakkó meg igazi partiváros, ami nekem nagyon meglepő volt, én kis vallásos ékkőként képzeltem el. de az old town részben számtalan szórakozóhely és kocsma van, mindegyiknek remek hangulata van. temészetesen a templomokat, várat érdemes megnézni, bemenni a legendás sárkány barlangjába pl.
ezek amik hirtelen eszembe jutnak, ha specifikus kérdésed van a helyieknél szívesen utána járok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AliExpress tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mozilla Firefox
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ukrajnai háború
- OLED monitor topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest