Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
cherilady #249 üzenetére
És ami nekem még nagyon tetszik, az a Szuperhekusok, ez 9 évvel később szinte ugyanarra a kaptafára készült, mint a Bűnvadászok, bár kevesebb poén van benne, ugyanúgy Miami-ban játszódik, ugyanúgy rendőrök (csak itt már tapasztalt rendőrök..
), még az Orange Bowl stadion is benne van, szóval nem értem, hogy miért nem épitették egymásra a két filmet, a sztori teljesen más lett....
Meg is nézem... -
picur220
veterán
válasz
cherilady #245 üzenetére
Nekem mondjuk elég kevés film van meg (20 kb
), de köztük van a Bűnvadászok, dühbe jövünk-széria
, Nincs kettő 4 nélkül, Ördög jobb és bal keze 1;2, meg még 1 csomó film, pl a Piedone-k. Nekem bejön az is, ha csak Bud van benne, csak Terence annyira nem. (Pl a Piedone-k jók, de pl a Szuperzsaru annyira nem tetszik.
-
EmberXY
veterán
válasz
cherilady #239 üzenetére
Még a végén életre kel a topic?
Nekem az Extralarge sorozat néhány részének kivételével az összes film megvan, beleértve a közös filmeket is, és a filmzenékből is 90 % megvan, hetente legalább egyszer nézek egy Bud Spencer filmet, mert szerintem a legjobb kikapcsolódások közé sorolható..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest