Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Én 2560x1080-ban játszok, ami még nem 2k, de jobb mint a FHD és ezen a felbontáson tapasztalatból átlagosan élesebb a kép quality-dlss-el, mint natívan. Elvileg minimum FHD-ig nincs gond a képminőséggel, csak soha nem szabad quality alá rakni a minőséget, mert pl performance-nál már 540p-ben számol, ami nagyon gáz.
-
GodGamer5
addikt
A DLSS Quality-n általában jobb a kép mint nativban, úgyhogy ezt gondold át mégegyszer.
A DLSS egy szuper technológia, sokkal jobb mint bármelyik AA, sőt akinek csak élsimítás kell, az DLAA-t is használhat. 64x-es szupermintavétel mellett tréningezik a képet tehát nem lehet panasz rá. Néha előfordulnak anomáliák, de azt peccselni szokták.
Path tracingnél meg a framegen egyszerűen kötelező. Alan Wake 2- nél, vagy pl a CP2077-nél egy rossz szavam nem lehet a felskálázásra, annyira jól sikerült. -
Daelion
őstag
Ezzel egyet is értek, hogy tényleg gány a legtöbb mostani játék optimalizálása de sajnos ezzel sokat nem lehet tenni. Én elfogadtam a skálázok jelenlétét és a használatát mert ezek nem fognak eltűnni. 'Sony is most kalapálja a saját upscalig techjét 'PSSR' PS-re ami elvileg jobb lesz'
Unreal Engine 5 az meg pláne upscaling alapú jelenleg nanite+lumen-el bekapcsolva, ezt asszem talán egyik Immortals of Aveum developer mondta de lehet rosszul emlékszem. 'Én is végig vittem azt a játékot pár hónapja, DLSS nélkül esélytelen lett volna nálam high grafon és még úgy is határeset volt a vége fele'
Sajnos én már ott tartok, hogy ezt is bele szoktam kalkulálni hogy ha új karit veszek hol van jobb upscaling tech mert mid range szinten amiket max veszek erre biztos hogy szükségem lesz. 'szerencsére nekem nem zavaró a DLSS mint írtam, FSR azért látható jobban ezen a felbontáson amin én játszom'
-
wolfman
veterán
Ezt akartam írni én is. Rá vagyunk kényszerítve, mert egy ilyen kaliberű játéknál is nélkülük 30fps alatt megy csak, mindegy milyen hardvered is van.
AMúgy nem lenne vele baj, ha enélkül is fasza lenne a skálázás, ezzel meg lenne 120-140fps-e az embernek vagy ugyanannyi fps-el pihen a rendszered. De szándékosan nem így van. -
GodGamer5
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest