Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Ezzel egyet is értek, hogy tényleg gány a legtöbb mostani játék optimalizálása de sajnos ezzel sokat nem lehet tenni. Én elfogadtam a skálázok jelenlétét és a használatát mert ezek nem fognak eltűnni. 'Sony is most kalapálja a saját upscalig techjét 'PSSR' PS-re ami elvileg jobb lesz'
Unreal Engine 5 az meg pláne upscaling alapú jelenleg nanite+lumen-el bekapcsolva, ezt asszem talán egyik Immortals of Aveum developer mondta de lehet rosszul emlékszem. 'Én is végig vittem azt a játékot pár hónapja, DLSS nélkül esélytelen lett volna nálam high grafon és még úgy is határeset volt a vége fele'
Sajnos én már ott tartok, hogy ezt is bele szoktam kalkulálni hogy ha új karit veszek hol van jobb upscaling tech mert mid range szinten amiket max veszek erre biztos hogy szükségem lesz. 'szerencsére nekem nem zavaró a DLSS mint írtam, FSR azért látható jobban ezen a felbontáson amin én játszom'
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest