- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sazsi
csendes tag
-
-Tsaba-
tag
-
peterson79
őstag
-
poLeH
tag
-
rrobi
senior tag
-
ClydeBeka2
őstag
-
ClydeBeka2
őstag
-
ZolkoW
őstag
-
ClydeBeka2
őstag
-
ClydeBeka2
őstag
-
TrueGooner
senior tag
Szia!
Frissítések érkezésekor érdemes elolvasni a frissítésről szóló leírásokat. Csupa jóindulattal mondom ezt. :DA gemeket kivezették a ládákból, kizárólag a Brawl Pass free reszén kapható, vagy a Shopban, pénzért. 90 gemet ad / szezon, így ha másra nem költesz, minden 2. szezonod ingyenes. :)
-
-Tsaba-
tag
-
KáZéé
tag
-
KáZéé
tag
-
-Tsaba-
tag
Igazából kinek mi fekszik. Nekem a ball, jó csapattal, meg a duo szintén egy jó társsal. De pl Rosa-val egy jó bujkálós soloban is sokat nyertem. 10es karakterrel meg shellyvel és a healos star powerrel szintén sokat hoztam (a legtöbb pályán lehet vele hozni egy átlagos jó helyezést). De kevés kupán/rankon sokkal könnyebb belefutni afk-kba, meg olyanokba akik csak állnak egy helyben.
Én pl azért nem klánozok mert oda nem árt a discord, meg a folyamatos jelenlét. Plusz általában csak akkor játszom ha van időm pár meccsre...
Truegooner : köszönöm, így már világos
-
-Tsaba-
tag
-
TrueGooner
senior tag
Szia!
Gyimesi4 vagyok, a BSZ egyik alapító-tagja. 2 éve nyomjuk lassan a Clubot, Global megjelenés óta vezetjük a listát. Többek között azért, mert a kezdetektől egyértelmű céljaink vannak, amelyekhez tartjuk is magunkat.Ilyen például, hogy törekedjünk az érett, idősebb játékosok toborzására és megtartására. Ennek ellenére, Listavezető clubként figyelnünk kell a kupára is.
Örülnék, ha idővel tudnál majd csatlakozni, de egyelőre kevés a kupád sajnos. A legkissebb játékosunk is 15 ezren mozog, így egy nagyobb visszaesés lenne a felvételed, amit a tetemes előnyünk ellenére sem engedhetünk meg magunknak.
A közösség egyébként -szerintem- Nálunk a legjobb a játékban. Mindíg akadnak, akik megfelelnek a kritériumoknak, ezért elfogadjuk a jelentkezését, de sok esetben 1-2 nap alatt ki is esik, mert... butus. :D
Volt pelda 19 ezres játékos elutasítására is, mert nem volt elegendő 3v3 meccse. Fontos a csapatjáték, Nálunk a roomozás is elég jelentős.
Szóval -nyilván- Mindenkinek tudom ajánlani a BSZ-t mint célkitűzést, megéri beküzdeni Magatokat. :)
-
KáZéé
tag
-
-Tsaba-
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gyúrósok ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest