Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
luby
csendes tag
Halló Kedves Ent!!!!
AMF selejtező? -
luby
csendes tag
Na jónapot!!!
Hogy mi volt itt a hétvégén!!!!!!!!!!!!!! Csoda egy verseny volt! A 16-ba 200-as átlag alatt bekerűlni se lehetett. Nem semmi. Voltak egyes elvetemültek ( pl Puskás Berci ) aki nem általott majdnem 1500-at hajítani a selejtezőben. Ez ám a valami. Na és akkor ne is ugye jött a mi mesterünk és dob vagy 299-et. Ez ugye az utolsó dobásban 9-est jelent és a többiben meg csak strike-ot. Oszt elkövetkezik a döntő. A mi MESTERÜNK megint csak dob egy 278-at. Vazze és ''csak'' 3. lett ezzel a csodálatos játékkal. Gratula! -
luby
csendes tag
Kedves Ent!
Én is naon örülök, hogy végre máshol lesz a verseny. Igaz Én még a mammutban nem játszottam.
Most kezdtem nekigyürkőzni a szezonnak. lementem a pályára és kicsináltam a kezem. Én hülye. 1 hónap kihagyás után 10 sorozat, nem vagyok normális. Bal kézzel írok......
Na mindegy, edzek és csavarodok 18-19.én a mammutba.
te hogy állsz az edzésekkel, nyaralás? -
luby
csendes tag
Hy!!!!
Nem voltam még és még szerintem nem is állok olyan szinten, hogy oda lenne értelme elmennem. Vagy nem tom. Egyébként ma beszéltem az Imivel és szerintem fogok járni hozzá. Én szeretném mert úgy érzem, hogy megrekedtem egy ponton és csak egy jó tanár tudna tovább lökni innen. -
luby
csendes tag
Na mi ez a nagy csend???????? Semmi kérdés semmi kín?
-
luby
csendes tag
Hát szépen kikaptunk tegnap. Nagyon jók voltak a Berciék!!!!! Ütöttem 737-et oszt 2 pontot fogtam. Volt olyan kör ahol 200 alatt nem lehetett pontot fogni. Van a csapatban egy csinos lány meg ráadásul nagyon jól játszik is. Tekés egyébként. Ütött 806-ot. nem rossz eredmény ahhoz képest, hogy ez volt az első versenye bowlingban.
Hétvégén vasárnap leszek lent és a déli meg az utána levő körben szeretnék gurítani. Te már tudod, hogy mit találtak ki a Petiék? -
luby
csendes tag
Ezzel csak az a baj, hogy a Zoli a superligásokat is sponzorálja ott is játszik. Azt mondta, hogyha kiesnek a superligából 2 NBI-es csapatot nem fog fizetni. Tehát ha ők nem jók mi fogunk rákefélni. Nem rossz mi? Márpedig kiesés szélén vannak. Mi meg harcolunk még akár a második helyért is ami osztályozót jelent a superligába.
-
luby
csendes tag
Nem akarok hülyeséget beszélni (pedig néha előfordúl
) de valami hasonló. Nekünk van egy naon kafa sponsorunk aki ezeket az anyagi kérdéseket igen rendesen lerendezi(hála neki)
így pontosan nem tom mi a pályaár. Rendesen egyébként átlagos körül mondható. Viszont a pia olcsó. 1 korsó calsberg söröcske 380 píz!!! Ez sem elhanyagolható. -
luby
csendes tag
Kedves ENT!
Igen nagy fába vágtad a fejszéd, de csak drukkolni tudok neked. Így online megtanítani a bowlingot kemény játék lesz.
Segítségűl csak annyit szeretnék -már ha elfogadjátok- hogy a legelején a lépésekkel annyira ne foglalkozzon senki.Na ezt most úgy értem, hogy van az úgynevezett drillezés. Ez hivatott arr, hogy a jó elengedés az ember kezében megmaradjon -remélhetőleg-.
Na ez úgy néz ki, hogy oda kellene állni a fullvonalhoz. Jobb kezeseknek bal, balkezeseknek jobb láb elől a másik láb kereszben hátúl úgy hogy egy biztos stabil megállás kerekedjen ki az egészből. Ha ez megvan akkor jön az a kéztartás amit nagyon klasszúl leírál. Ha ez mind megvan akkor szépen el kell kezdeni a lengetést, ezt is úgy ahogy írtad. A harmadik lengetés végén pedig elengedjük a golyót ahogy leírtad. Az elején senki ne csodálkozzon, hogy szanaszét hajigál, de ha rendszeresen gyakoroljuk nagyon klasszúl el lehet sajátítani az elengedést. -
luby
csendes tag
Szerintem akkor találkoztunk is. Nekem is a második forduló volt a jobb. 190-es átlagom volt. Éppen nem jutottam be a döntőbe. A desperádóban meg eldobtam magam. Nekem az edzés csúcsom 247 a verseny meg 235. Vasárnap megyünk Szolnkra egy egyéni versenyre. zsinoros pálya. Nem tudom milyen lesz. Félek tőle. Eddig kétszer játszottam zsinoroson de nagyon nem tetszett. Mondjuk kézi olajzás volt minkét helyen. Szörnyű volt!
-
luby
csendes tag
A másik, hogy nem szabad elkenődni ha netán lesznek olyan hetek akár hónapok is, hogy rosszabul megy. Ilyen hullámvölgyek lesznek. Pont ezt érem meg most én is. Rengeteg gyakorlás mellett lehet fejleszteni , hogy ezek a hullámvolgyek minnél kisebbek és rövidebbek legyenek. Az se rossz, sőt nagyon ajánlom hogy edzés közben legyen ott olyan aki nézi mit csinálsz és ÉRDEMBEN tudjon segíteni.
-
luby
csendes tag
Szevasztok!
Most találtam meg ezt a fórumot és rendkívül örülök neki, hogy van ilyen is. Remélem rendszeresen meg tudom majd látogatni és eszmét cserélni veletek. Én Kecskeméten játszom. Indúltam a MKK-n is, de nagyon nem ment. Itt igazolódik be a fent említett dolog, hogy fejben kell a pályán lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest