Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Hát, érdekes egy action skill. Nem tudom mennyire fog működni a boss-ok ellen. Nem úgy tűnt, hogy a critical hit-ek olyan zsírozottan jönnének össze (a videoban megjelenő glitch nélkül sem hiszem, hogy jól fog működni), akkor meg mob-ok ellen egy nagyon OP karakter lesz Nisha, boss-ok ellen meg esetlen. Különben meg nagyon OP karakter lesz.
Ezt egy másik vidiben mondja is a csaj, aki kipróbálta, és érdekes módon részben ezt el is ismerte a Gearbox-os duó (ugyanúgy Anthony Burch kommentálta azt a vidit is, meg ez a másik pali). Mondjuk ez az auto aiming dolog mindenképpen visszataszító, és elcseszett ötletnek tűnik valamennyire...egyszerűen nem tudom kiválasztani a csatamezőn azt az ellent, akit lőni akarok úgy, hogy közben használom az action skill-emet? Wut? Ha éppen egy badass psyco jönne felém, milyen jó is lenne, ha az auto aim helyette a többi kis légypiszokkal foglalkozna...(amúgy poén, hogy Nisha skill timere a videon belül változik...a csík az egyik részben olyan, mint Wilhelm-mé, a másik részben meg teljesen egyedi)
Azt meg csak én érzem úgy, hogy a játékos karakter mozgásán gyorsítottak? Eddig sokkal lassabban lehetett futni meg ugraburgálni a low gravity-s környezetben. emiatt voltak is kétségeik a fanoknak, lehet ezen azóta permanens jelleggel változtattak. Viszont így meg olyan fura nekem, mintha már túl gyors lenne. Vagy nemtom, lehet csak a korábbi vidik lassabb mozgása miatt furcsa.
A legpozitív hír egyébként számomra, hogy VÉGRE karaktereink az adott helyzetől függő, egymástól tartalmilag is eltérő kommentárokat kapnak (tetszik ez a megközelítés, hogy amikor Jack valami nagyon piszkos melót végeztet el velünk, Wilhelm csak tudomásul veszi a parancsot, Nishának még tetszik is a dolog, Athena meg mondjuk viszolyog tőle), illetve ami még nagyobb változás, hogy Jack is különböző módon beszélhet majd hozzánk itt/ott, attól függően, hogy milyen karakterrel nyomolunk. Milyen jók voltak már a különböző pofázások a Moxxi-s headhunterben is például, vagy a személyre szabott utolsó üzenetek a Son of Crawmeraxban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- New World - az új Amazon MMORPG
- OpenMediaVault
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Arc Raiders
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezt egy másik vidiben mondja is a csaj, aki kipróbálta, és érdekes módon részben ezt el is ismerte a Gearbox-os duó (ugyanúgy Anthony Burch kommentálta azt a vidit is, meg ez a másik pali). Mondjuk ez az auto aiming dolog mindenképpen visszataszító, és elcseszett ötletnek tűnik valamennyire...egyszerűen nem tudom kiválasztani a csatamezőn azt az ellent, akit lőni akarok úgy, hogy közben használom az action skill-emet? Wut? Ha éppen egy badass psyco jönne felém, milyen jó is lenne, ha az auto aim helyette a többi kis légypiszokkal foglalkozna...