Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
persze, legnehezebben toltam, ugy se volt nehez. annyi volt a trukk, hogy folyamatosan valtogatni kellett a strategiat gerilla / camper / rambo kozott, plusz hasznalni kellett aktivan a fedezekeket. ha kihivast akarsz, akkor elso Deus Ex, Alien vs Predator (Rebellion fele) vagy modernebbek kozul a Far Cry 2nel elegge tervezni kell minden harcot mert adott esetben ket-harom ellenfel mar halalos. esetleg a Bioshock szeriabol valamelyik legnehezebben / vita chamber nelkul. ha elszurt design is jatszik, akkor Stalker Clear Sky, esetleg egyedul tolva a General Knoxx DLC.
---
BL2 foellenfelre egy pillanatra elgondolkodtam, hogy hogy is nezett ki, pedig egy hete gyaktam le
.
Viszont pl a negyedik DLC orias ClapTrap robotja a "kezdo palya"n meguralt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest