Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Randyt én már BL 1 után elkezdtem ignorálni, nem is értem ezeket a beszólásokat hogy ha szeretem a BL játékokat akkor biztos a talpnyalója vagyok.
Nem Randy fejlesztette a játékokat és suttyó főnökök meg minden cégnél előfordulnak sajnos. 'Aki melózott már üzemben/gyárban mint én az nagyon is jól tudja ezt..'
Soha nem tudta a pofáját befogni ez kb köztudott, hogy elég zakkant de persze csak ez miatt nem fogom megutálni a BL szériát mert maga a játék viszont jó.Szerencsére nekem még most sincs semmi gond így ~17 óra játék után sem, minden stabil.
Minimapra rakd be az enemy radart, nem valós minimap de szerintem sokat segít így kényelmi faktorba.
Maga az open world meg hát ja szokni kell én is csak azért vagyok el vele mert az utóbbi években játszottam pár ilyen stílusú játékot azt már valamennyire megszoktam még ha nem is kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest